Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські бадмінтоністи вибороли чотири золоті медалі чемпіонату України

Харківські бадмінтоністи вибороли чотири золоті медалі чемпіонату України

З 3 до 6 лютого 2014 року в Дніпропетровську відбувся чемпіонат України з бадмінтону, на якому чотири з п'яти чемпіонських титули дісталися харків'янам. У змаганнях взяли участь близько 100 бадмінтоністів з 9 областей України. Честь Харківської області захищали 19 спортсменів. У чоловічій одиночній категорії харків'яни зайняли весь п'єдестал пошани. Дмитро Завадський в шостий раз став чемпіоном України. Срібна медаль дісталася Валерію Атращенкову, який поступився переможцю у фіналі з рахунком 21:19, 11:21, 20:22. Третє місце та бронзова медаль дісталася Артему Почтарьову.

У чоловічій парній категорії чемпіонами стали харків’яни Валерій Атращенков та Геннадій Натаров, які у фіналі обіграли харків'янина Артема Почтарьова та Миколу Мартиненка з Дніпропетровська: 21:13, 21:14.

У змішаній парній категорії золото чемпіонату завоювали харків'яни Валерій Атращенков та Єлизавета Жарка, які обіграли у фіналі пару з Дніпропетровська - Миколу Мартиненко та Наталію Войцех: 21:14, 21:14.

У жіночій парній категорії чемпіонкою стала Єлизавета Жарка, яка в парі з дніпропетровською бадмінтоністкою Наталією Войцех обіграла Юлію Казаринову з Миколаєва та Марію Рудь з Дніпропетровська: 12:21, 21:17, 21:16. У свою чергу харків'янки Ольга Надточій та Марина Ільїнська посіли третє місце.

За підсумками чемпіонату буде сформована збірна України, яка в середині лютого візьме участь у командному чемпіонаті Європи в швейцарському Базелі.

Теги