Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині створені найкращі умови для лікування і реабілітації ветеранів

На Харківщині створені найкращі умови для лікування і реабілітації ветеранів

Сьогодні перший заступник Міністра охорони здоров'я України Олександр Качур оглянув харківський комунальний заклад охорони здоров’я «Обласний госпіталь для інвалідів війни». Він високо оцінив госпіталь і рівень надання медичної допомоги у цьому закладі. «Харківська область, як завжди, демонструє високий рівень роботи. Створені дуже гарні умови для лікування і реабілітації ветеранів. Це найкращі умови для ветеранів з усіх, що я поки що бачив. Ідеї і думки, які Президент України хоче донести до народу, втілюються в життя адміністрацією Харківської області», – зазначив Олександр Качур.

Довідка. КЗОЗ «Обласний госпіталь для інвалідів війни» є головним в регіоні спеціалізованим закладом третинного рівня з медичного обслуговування ветеранів та інвалідів війни, учасників та ветеранів локальних війн та міжнародних конфліктів, репресованих в роки політичних репресій. Він розрахований на 250 ліжок. В госпіталі працюють 246 співробітників, в тому числі: 31 лікар, 86 медичних сестер, 77 молодших медичних сестер, 52 інші працівників.

Всього за 2010 – 2013 р.р. на розвиток матеріально-технічної бази закладу з різних джерел фінансування було спрямовано та використано 13,426 млн.грн., у тому числі – з обласного бюджету 7,02 млн.грн. 

Теги