Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сергій Чернов вимагає від Андрія Парубія вибачень перед депутатами харківської обласної ради

Сергій Чернов вимагає від Андрія Парубія вибачень перед депутатами харківської обласної ради

«Хочу привселюдно звернутися до людини, яка обіймає в державі сьогодні «високу посаду» – коменданта Майдану, народного депутата Андрія Парубія. Вимагаю від нього вибачень перед депутатами Харківської обласної ради, оскільки в ефірі 5 каналу відповісти йому мені змогу не дали. На жаль, багато ЗМІ стали клубами за інтересами, в тому числі згаданий телеканал», - сказав голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

Сергій Чернов закликав Андрія Парубія побувати у східних регіонах держави, поспілкуватися з трудівниками заводів, промислових підприємств і спробувати їм пояснити свою риторику.
За словами Сергія Чернова, реакцію цих людей неважко передбачити, бо вони проти руйнування і нищення надбань та здобутків попередніх поколінь.
«Обращаюсь к коменданту Майдана на русском языке, так как на моем любимом украинском языке он меня не понял. Как и не понял призыв депутатов областного совета остановить противостояние в стране. Не понял обращения Ассоциации органов местного самоуправление Харьковской области, Национального Конгресса местного самоуправления в Украине. Нас не желают слышать. Поэтому хочу подчеркнуть: каждое действие будет иметь противодействие. Это закон жизни», - сказав голова Харківської обласної ради.