Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Серце кожного громадянина України переповнене почуттям тривоги за майбутнє країни

Серце кожного громадянина України переповнене почуттям тривоги за майбутнє країни

Про це сьогодні сказала керівник Харківської міської організації «Креавіта» Олена Шингарьова. Вона підкреслила, що в Україні триває політична криза, якої призводить до заворушень, розрусі і найстрашніше - до загибелі людей. «Опозиція і екстремісти нагнітають ситуацію, розбурхують свідомість людей, роблячи провокаційні і безвідповідальні заяви, за якими стоять тільки політичні амбіції і невгамовне бажання влади. У той час, коли в багатьох містах України панує хаос і блокована робота органів державних влади, Харків зумів не лише зберегти спокій і порядок, але і готовий сказати своє вагоме слово про шляхи вирішення майбутнього нашої країни. І тому сьогодні саме в Харкові зібралися представники практично всіх регіонів, щоб знайти шляхи виходу з ситуації, що склалася і щоб сказати рішуче «ні» тим, хто хоче зруйнувати нашу країну, підірвати її суверенітет і цілісність», - сказала керівник громадської організації.

Олена Шингарьова звернулася до представників тих засобів масової інформації, які штучно розвивають ідею про те, що Схід не має своєї позиції і своєї думки. Вона підкреслила, що не можна допустити, щоб жменька екстремістів говорила від імені всієї України, узурпуючи таким чином право голосу всієї країни.

«Для мене очевидно, що настав час об'єднати зусилля всіх активних людей, громадських організацій і політичних рухів для того, щоб виробити єдину стратегію виведення країни з тривалої політичної кризи. Тільки об'єднавшись, ми зможемо захистити кожного жителя нашої країни, запобігти підриву державності, змусимо поважати право кожного громадянина України жити у вільній демократичній країні», - звернулася до присутніх Олена Шингарьова.