Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Більше 11 млн.грн. вкладено у 2013 році в покращення матеріально-технічної бази Обласної дитячої клінічної лікарні №1

Більше 11 млн.грн. вкладено у 2013 році в покращення матеріально-технічної бази Обласної дитячої клінічної лікарні №1

Про це сьогодні повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма. Зокрема, суттєво покращено умови перебування тяжко хворих дітей, в тому числі у відділенні анестезіології та інтенсивної допомоги новонародженим із приведенням їх до кращих існуючих стандартів, на що з обласного бюджету було виділено 6,1 млн. грн. Повністю відремонтовано також корпус консультативної поліклініки.

Протягом року за рахунок позабюджетних коштів додатково проведено ремонтні роботи окремих приміщень закладу на загальну суму 0,6 млн.грн. За рахунок залучених коштів лікарня отримала сучасний реанімобіль з комплектом складного медичного обладнання на загальну суму понад 1,2 млн.грн. для транспортування важко хворих пацієнтів з районів області для надання їм спеціалізованої допомоги.

В 2013 році розпочато капітальний ремонт операційного блоку, який проводиться за кошти обласного бюджету, на що виділено 3,5 млн. грн. На сьогодні ургентний блок хірургічного операційного відділення повністю відремонтований.

«Все зроблене в цьому оперблоці не можна оцінювати тільки у грошовому вимірі. Це один з проектів, в який вкладена душа працівників закладу та бажання зробити своє робоче місце таким, яке буде приносити задоволення та користь. Ці всі роботи нічого не варті, якщо немає фахових людей. В цій установі люди дуже професійно підготовлені та вміють працювати. Завдання влади – створити умови, щоб вони могли повноцінно реалізувати свій потенціал», - підкреслив Ігор Шурма.