Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Військовослужбовці Харківського, Донецького та Чугуївського гарнізонів виступають за мирне розв’язання суспільно-політичних проблем

Військовослужбовці Харківського, Донецького та Чугуївського гарнізонів виступають за мирне розв’язання суспільно-політичних проблем

На Харківщині та Донеччині у військових частинах Збройних Сил відбулися загальні збори військовослужбовців, на яких було обговорено суспільно-політичну ситуацію в Україні. Про це повідомив Регіональний медіа-центр Міністерства Оборони України в м. Харків. «Військовослужбовці користуються такими ж конституційними правами, як і пересічні громадяни. Кожен із захисників Вітчизни має власну думку з будь-якого приводу. Тому у військових колективах назріла необхідність зібратися та обговорити те, що відбувається в країні», – зазначив заступник начальник Чугуївського гарнізону по роботі з особовим складом підполковник Андрій Семенович.

Зокрема, зібрання відбулись у Харківському, Донецькому та Чугуївському гарнізонах. Військовослужбовці виступили за суто мирне розв’язання суспільно-політичних проблем та проти кровопролиття. У гарнізонах були складені звернення до Президента України, де підтримано його рішучі кроки щодо скорішого врегулювання політичної кризи.

Загальні збори за участю військовослужбовців Збройних Сил відбулися в усіх колективах Донецького гарнізону. Донеччани висловили письмову підтримку політичних рішень Президента України Віктора Януковича щодо стабілізації складної ситуації в країні.

«Понад 500 моїх підлеглих, що несуть службу в регіоні, погодилися з продовженням мирних переговорів в Києві, що ініційовані чинною владою. Також ми – захисники Вітчизни, одноголосно погоджуємося із думкою Президента щодо виваженості під час ухвадення важливих стратегічних рішень, які стосуються майбутнього нашого народу», – зауважив начальник Донецького гарнізону полковник Сергій Камеш.