Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ВАТ «Турбоатом» проводить модернізацію сталеплавильної ділянки

ВАТ «Турбоатом» проводить модернізацію сталеплавильної ділянки

Про це сьогодні розповів генеральний директор ВАТ «Турбоатом» Віктор Субботін. Він нагадав, що кілька днів тому підприємство відсвяткувало 80-річний ювілей, на святкуванні якого була проведена оцінка роботи за рік. Говорячи про роботу заводу в 2014 році, Віктор Суботін розповів, що в даний час проводиться модернізація сталеплавильної ділянки заводу. Так, найближчим часом буде запущена в експлуатацію одна сталеплавильна піч, наступного року - друга. Крім того, на ділянці проводиться установка сучасних повітроочисних пристроїв.

«Також ми вдосконалюємо металообробне обладнання, цього року з Німеччини отримуємо 2 нових портальних 5-координатних верстата, установка яких дозволить освоїти нові види виробів складного профілю, що потроїть можливості заводу з металообробки. Це стане справжнім проривом у технологічних можливостях заводу», - сказав Віктор Субботін.

Крім того, генеральний директор розповів, що на заводі освоєна нова технологічна лінія - виробництво конденсаторів для атомних станцій Росії. Було отримано замовлення на виробництво 6-ти конденсаторів для 4 станції, створено новий проект, нову технологічну розробку конденсаторів і придбано нове італійське і австрійське обладнання.