Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі протиправні дії мітингувальників повинні бути негайно припинені

Всі протиправні дії мітингувальників повинні бути негайно припинені

Сьогодні на розширеному засіданні Ради Національного конгресу місцевого самоврядування України його учасники ухвалили звернення до усіх жителів України, в якому вони засуджують будь-які протизаконні акції та дії, які загрожують безпеці громадян і цілісності держави та вимагають негайно припинити всі протиправні дії мітингувальників. Також в проект звернення планується включити оцінку тих законів, які були ухвалені Верховною Радою 16 січня.

Текст звернення:

«Звернення розширеного засідання Ради Національного конгресу місцевого самоврядування України.

Органи місцевого самоврядування не можуть залишатися осторонь, коли екстремістськими силами грубо зневажається законодавство, ставиться під загрозу життя і безпека громадян, руйнується інфраструктура нашої столиці, під загрозою знаходиться цілісність нашої держави.

Ми відповідаємо за забезпечення життєдіяльності територіальних громад, за те, щоб наші громадяни жили в комфортних містах и селах, а їх права були надійно захищені. Ми переконані у тому, що реальний розвиток нашої держави може бути досягнуто тільки щоденною, наполегливою роботою як влади так і всіх учасників політичного процесу в законодавчому полі, визначеному Конституцією України.

Прийняття Державного Бюджету дозволило місцевим органам влади розпочати формування бюджетів. Їх виконання стане надійною основою для розвитку всіх без винятку територій та підвищення якості життя мільйонів наших співвітчизників. Саме цього чекають українці.

Засуджуємо будь-які протизаконні акції та дії, які загрожують безпеці громадян і цілісності нашої держави. Ми звертаємось до жителів усіх територіальних громад, як заходу так і сходу, як півдня так і півночі України не піддаватись на провокації тих, хто закликає до насильства та ворожнечі в державі. Ми звертаємось до усіх, хто справді зацікавлений у збереженні нашої держави, у продовженні курсу на її демократичний розвиток, до політичних і громадських лідерів сісти за стіл переговорів для вирішення життєво важливих питань розвитку держави. Всі протиправні дії мітингувальників повинні бути негайно припинені.»