Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Бюджети регіонів повинні бути спрямовані на соціально-економічний розвиток та розвиток інфраструктури. Віктор Янукович

Бюджети регіонів повинні бути спрямовані на соціально-економічний розвиток та розвиток інфраструктури. Віктор Янукович

Президент України Віктор Янукович обговорив з Прем’єр-міністром Миколою Азаровим та Першим віце-прем’єр-міністром Сергієм Арбузовим питання підготовки бюджетів регіонів на 2014 рік з урахуванням економічних особливостей кожної області. «Я хотів би запитати, яка проведена робота щодо підготовки бюджетів регіонів. Безумовно, Миколо Яновичу, мене цікавить питання в цілому соціально-економічного розвитку 2014 року», - сказав Глава держави на початку зустрічі.

За словами Президента, важливим є прозоре прийняття бюджетів регіонів, які повинні бути спрямовані на соціально-економічний розвиток та розвиток інфраструктури. «Ми з вами добре знаємо ці особливості - яка структура економіки в кожному регіоні і які є пріоритети», - сказав Віктор Янукович.

Глава держави наголосив, що Україні потрібна ефективна економіка. «Ми реально повинні бачити поліпшення соціальних умов для людей і, безумовно, якості життя», - сказав Президент.

Він зазначив, що найближчим часом буде проведено нараду з широким колом фахівців з цього питання. «Але зараз, попередньо, я хотів би, щоб ви мене проінформували і я зрозумів, на які параметри ми виходимо в кожному регіоні, за яким принципом ми будемо приймати програму. У прийнятті програм деяких регіонів я обов'язково візьму участь. Я хочу подивитись, як ви будете до цього підходити, які будуть застосовані принципи», - сказав Глава держави.