Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кінофестиваль «Харьковская сирень» продовжує прийом заявок

Кінофестиваль «Харьковская сирень» продовжує прийом заявок

До 3 лютого 2014 року відкрита реєстрація учасників конкурсної програми Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень». Учасниками фестивалю можуть стати як професійні режисери, так і автори, які не мають спеціальної освіти, але чиї роботи пройшли конкурсний відбір. До участі у фестивалі приймаються фільми, хронометраж яких не перевищує 30 хвилин, а виробництво закінчено не раніше 2013 року.

VI Міжнародний фестиваль короткометражного кіно «Харьковская сирень» відбудеться з 30 травня по 2 червня 2014 року в Харкові. На фестиваль в якості членів журі будуть запрошені світові зірки, а також провідні фахівці в галузі кіноіндустрії. Основні критерії відбору кінокартин для участі у фестивалі: свобода вираження задуму, легкість сприйняття картини, оригінальність мислення автора.

У рамках фестивалю «Харьковская сирень» буде проводитися конкурс у номінаціях:
- Кращий документальний короткометражний фільм;
- Кращий ігровий короткометражний фільм;
- Кращий анімаційний короткометражний фільм;
- Краща режисерська робота;
- Кращий сценарій;
- Краща операторська робота.

Адреса оргкомітету Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харківський сирень»: місто Харків - 61002, вулиця Сумська, 64, телефон (057) 715-73-29 або 700-03-31, електронна адреса: siren.kharkov@gmail.com.

Офіційний веб-сайт фестивалю: http://sirenfest.net.ua/.