Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В області вибудовується вертикаль взаємовідносин між громадськими радами

В області вибудовується вертикаль взаємовідносин між громадськими радами

Сьогодні відбулося засідання правління Громадської ради при Харківській обласній державній адміністрації. У заході взяла участь директор Департаменту масових комунікацій Харківської ОДА Вікторія Маренич. Голова Громадської ради при ХОДА Ірина Давидова зазначила, що рада активно співпрацює з Департаментом масових комунікацій ХОДА, налагоджена спільна робота зі створення розвиненого громадянського суспільства. Так, вибудовується вертикаль взаємовідносин між громадськими радами в районах та Громадською радою при облдержадміністрації, проводяться круглі столи, семінари.

«Ми готові максимально інформаційно підтримувати будь-який захід, який ви заплануєте. Максимально будемо підтримувати всі ваші ініціативи. Органи влади, громадські організації, громадські ради - ми єдине ціле. Нам на сьогодні потрібно один одному допомагати, тому що без цієї допомоги складно реалізувати будь-яку справу», - сказала Вікторія Маренич.

У ході засідання було розглянуто низку організаційних питань. У тому числі було визначено дату проведення першого в 2014 році засідання Громадської ради при ХОДА. Його планується провести 23 січня 2014 року о 15:00. На засіданні планується розглянути три питання: про членство в Громадській раді при ХОДА, про діяльність ради в 2013 році, про план роботи Громадської ради при ХОДА в 2014 році.