Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Опалювальний сезон на Харківщині проходить стабильно

Опалювальний сезон на Харківщині проходить стабильно

Сьогодні в ході Всеукраїнської селекторної наради перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб повідомив, що опалювальний сезон в Харківській області проходить в стабільному режимі, а всі аварійні ситуації, які виникають, ліквідуються в найкоротші терміни. Станом на 16 січня 2014 року в області працює 867 котелень, опалюються всі 14770 житлових будинків та 100% об'єктів соцсфери: 973 лікувальні, 691 дошкільна, 846 навчальних установ.

Валентин Дулуб також додав, що для забезпечення безперебійного функціонування дорожнього комплексу наявна достатня кількість посипальних матеріалів: 38 тис. т протиожеледних сумішей в комунальних господарствах та 41,3 тис. куб. м піщано-сольової суміші в ДП «Харківський облавтодор». У резерві є 100 т бензину і дизпалива. Підготовлено до роботи 500 од. комунальної техніки, 325 од. спеціалізованих снігоприбиральних машин і механізмів, а також більше 500 од. залученої техніки сторонніх підприємств.

В області розроблені та затверджені місцевими радами схеми розчищення доріг від снігу по кожному населеному пункту з урахуванням черговості об'єктів, всього 783 схеми (100%). Наявний запас більше 6 тис. од. шанцевого інструменту на комунальних підприємствах та в матеріальних резервах.

Теги