Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

16 січня відбудеться круглий стіл «Програма розвитку міжнародного співробітництва та залучення інвестицій до 2016 року»

16 січня відбудеться круглий стіл «Програма розвитку міжнародного співробітництва та залучення інвестицій до 2016 року»

16 січня о 10:00 у Харківському національному економічному університеті імені С.Кузнеця (проспект Леніна 9а, науково-бібліотечний корпус, 3 поверх, ауд.311) відбудеться круглий стіл «Програма розвитку міжнародного співробітництва та залучення інвестицій до 2016 року», в рамках якого буде проводитися громадське обговорення концепції та конкретних заходів щодо розвитку експортного потенціалу Харківського регіону та стимулювання інвестиційної діяльності.

Учасниками круглого столу стануть: члени Громадської ради при Харківській обласній державній адміністрації, науковці, керівники провідних підприємств області, представники обласної державної адміністрації та обласної ради, а також представники дипломатичного корпусу, акредитованого в Харківській області.

Довідка. Обласна програма розвитку міжнародного співробітництва та залучення інвестицій до 2016 року – це нова концепція відбудови взаємовідносин Харківського регіону з іноземними та міжнародними партнерами.
Розробником проекту програми є Департамент економіки і міжнародних відносин ХОДА із залученням широкого кола фахівців та представників громадськості.
Громадське обговорення програми відбуватиметься в 3 етапи (протягом грудня 2013 – січня 2014), що охоплюють всі її основні напрями, а саме:
- залучення та ефективне використання міжнародної технічної допомоги (було проведено 20 грудня 2013 року);
- зовнішньоекономічна та інвестиційна діяльність;
- прикордонне, міжрегіональне та міжнародне співробітництво.
Також за результатами цих заходів планується підсумкове обговорення проекту програми перед її внесенням на розгляд сесії обласної ради.
Громадське обговорення в такому форматі вперше проходитиме в нашому регіоні.