Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для всіх новонароджених в Регіональному перинатальному центрі напередодні Різдва передали подарунки

Для всіх новонароджених в Регіональному перинатальному центрі напередодні Різдва передали подарунки

Сьогодні представники Харківського обласного товариства осетинської культури «Аланія» передали в Харківський регіональний перинатальний центр подарунки для народжених у 2014 році дітей. У заході також взяла участь заступник директора Департаменту масових комунікацій ХОДА - начальник управління внутрішньої політики Ольга Дутова. «Дуже приємно, що осетини беруть активну участь у житті Харківського регіону. Ще до новорічних свят до нас звернувся голова Харківського обласного товариства осетинської культури «Аланія» з побажанням передати різдвяні подаруночки новонародженим діткам. Звичайно ж, ми підтримали таку ініціативу, тому що вважаємо, що хороші й добрі справи завжди повинні вітатися», - сказала Ольга Дутова.

«Коли в 2008 році на Кавказ прийшла біда, то жодна людина не залишилася байдужою до неї. Кожен простягнув руку допомоги. Ми, осетини, які живемо в Харкові і знайшли тут свою другу батьківщину, вважаємо, що кожна людина повинна вносити свій посильний внесок у розвиток і поліпшення Харкова. Тому ми сьогодні передаємо невеликі подарунки дітям, які народилися і ще народяться в ці святкові дні», - додав голова Харківського обласного товариства осетинської культури «Аланія» Ахсарбек Кочієв.

Як зазначила керівник регіонального перинатального центру Ірина Кондратова, цього року в центрі народилося близько 25 дітей. Всім мамам, яких будуть виписувати на цьому тижні, будуть вручені подарунки від товариства осетинської культури.