Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Школярів України запрошують взяти участь у XVII Міжнародному конкурсі шкільних медіа

Школярів України запрошують взяти участь у XVII Міжнародному конкурсі шкільних медіа

Міжнародний конкурс шкільних медіа - це захід, який дозволить учням загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів проявити себе в якості журналіста, допоможе підвищити прозорість сфери середньої освіти шляхом демократизації шкільних видань.

До участі у конкурсі запрошуються шкільні, класні медіа, а також медіа професійно-технічних та позашкільних навчальних закладів України, а також інших країн, видані з 1-го вересня 2013 року до 1-го березня 2014 року. Пріоритети при підбитті підсумків надаються періодичному друку. Види видань, які будуть розглянуті на конкурсі: стінна газета, друкована газета, Інтернет газета, телерепортаж, репортажне фото та радіорепортаж.
Планується участь близько 3000 робіт з усіх областей України, а також Болгарії, Росії, Румунії, Молдови, Грузії, Польщі та Китаю. Підсумки підбиватимуться 24-26 квітня 2014 року в м. Миколаєві. В програмі конкурсу: майстер-класи, презентації шкільних видань, прес-конференції, зустрічі з відомими журналістами та політиками, проведення VI Всеукраїнського зльоту юнкорів тощо.

Контактні телефони: 0(512)-50-00-30 Олена Фібіх. Електронна адреса для надсилання анкет: school.media.ua@gmail.com