Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цього року оздоровленням було охоплено в два рази більше дітей області

Цього року оздоровленням було охоплено в два рази більше дітей області

Про це під час підсумкової прес-конференції на тему: «Дні відкритості регіону в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України. Підсумки 2013 року, плани на 2014 рік» розповів заступник голови ХОДА Євген Савін. «Харківська область в останні три роки залишається лідером в оздоровчій кампанії. Цього року практично 97% дітей у віці від 7 до 16 років (207 тис. 741 дитина) просто відпочивали або були оздоровлені. Оздоровленням було охоплено 82,4 тис. дітей, що практично в два рази більше, ніж минулого року», - зазначив Євген Савін.

Як повідомив віце-губернатор, цього року 6 таборів отримали гроші з обласного бюджету за Програмою збереження і розвитку мережі таборів Харківської області. Всього було виділено 1,2 млн.грн. - по 200 тис.грн. на кожен табір.

«Як приклад, табір «Орлятко» Чугуївського району, де ми повністю відремонтували покрівлю в двох корпусах і завезли нові меблі, забезпечивши більш комфортні умови для оздоровлення наших дітей. У таборі працював басейн, в цьому ж таборі ми провели першу військово-патріотичну зміну, яка, я сподіваюся, наступного року перетвориться вже в повноцінний табір, і ми будемо проводити три або чотири зміни для дітей всього Харківського регіону», - розповів Євген Савін.

Також він додав, що наступного року планується проведення оздоровчих дитячих змін на базах відпочинку Харківської області.