Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2014 році на Харківщині планується відкрити школу, 2 дитячих садки і 4 ФОКи

У 2014 році на Харківщині планується відкрити школу, 2 дитячих садки і 4 ФОКи

Сьогодні в ході звітної прес-конференції на тему: «Дні відкритості регіону в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України. Підсумки 2013 року, плани на 2014 рік» заступник голови обласної державної адміністрації Євген Савін повідомив, що в 2014 році планується будівництво та відкриття ще однієї нової школи, двох дитячих садків, а також закінчення будівництва 4-х фізкультурно-оздоровчих комплексів.

«Одним з основних завдань для нас залишається реконструкція 2-х басейнів у містах Лозова та Балаклія. Ми пообіцяли, і ми це виконаємо. Ще один важливий момент - забезпечення більш високого рівня освіти, а значить - оснащення шкіл необхідним обладнанням. Йдеться про інтерактивні математичні класи, класи хімії, біології та фізики. Губернатор поставив завдання - на кожен такий клас, який придбає район, область теж дає свій клас. Таким чином, школа може отримати відразу два класи - один за рахунок районного бюджету, другий за рахунок фінансування області», - сказав заступник голови обласної державної адміністрації.

Євген Савін підкреслив, що наступного року планується обладнати близько 90 інтерактивних класів в Харківській області. Завдяки новим технологіям рівень навчання з природничо-математичних наук в школах області значно підвищиться.

Теги