Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До складу Харківської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення увійдуть представники студентства

До складу Харківської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення увійдуть представники студентства

З метою подальшого удосконалення роботи Харківської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення (ХОМКМР) під головуванням заступника голови ХОДА Олега Анпілогова ухвалено рішення залучити до персонального складу ради представників правозахисних громадських організацій, керівників територіальних органів центральних органів виконавчої влади, діяльність яких пов’язана з реалізацією пріоритетних напрямів державної політики та наданням населенню найбільш затребуваних адміністративних послуг. В першу чергу планується залучити представників Державної реєстраційної служби, а також студентства.

«Виконуючи доручення Президента України забезпечити розширення представництва студентства в консультативних і дорадчих органах місцевих органів виконавчої влади задля забезпечення більш широкої участі молодих громадян у вирішенні актуальних питань розвитку суспільства і держави, складовою частиною якого є робота з правового виховання населення, ми пропонуємо включити до складу ХОМКМР представників студентської молоді з вузів юридичної і правової направленості Харківщини. Це Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого, Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна, Харківський державний педагогічний університет ім. Г.С.Сковороди, Харківський національний університет внутрішніх справ, Академія внутрішніх військ МВС України.

Ми хочемо залучити до нашої справи креативних та амбітних молодих людей.Окрім того, в кожному з цих закладів вже створені і існують юридичні клініки. Ми маємо скоординувати також роботу з проведення виїзних прийомів молодими юристами у віддалених районах Харківської області», - сказав Олег Анпілогов.