Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Казкова Резиденція Діда Мороза» запрошує у гості малечу Харківщини

«Казкова Резиденція Діда Мороза» запрошує у гості малечу Харківщини

Сьогодні на площі Свободи під головною ялинкою Харкова відкрито «Казкову Резиденцію Діда Мороза» від УДППЗ «Укрпошта». Діти мали можливість стати учасниками театралізованої вистави, особисто поспілкуватися з Дідом Морозом, передати йому свого листа з побажаннями, та сфотографуватися з ним та його лісовими помічниками.

Цього року від маленьких мешканців Харкова надійшло 1150 листів з побажаннями. У 2012 році більше 22 тисяч листів від українських дітлахів надійшло на адресу Діда Мороза і кожний з них отримав відповідь і солодкий подарунок. Продовжуючи новорічні традиції, «Резиденція Діда Мороза» – соціальна ініціатива «Укрпошти» – вперше вирушила у всеукраїнське турне. Крім Харкова вона завітає до Одеси, Житомира, Дніпропетровська, Донецька, Києва. За словами організаторів акції, 200 авторів найбільш зворушливих листів вирушать на Гранд-Ялинку в Києві, яка відбудеться наприкінці січня 2014 року.

Довідка: Протягом багатьох років на адресу «Укрпошти» надходили десятки тисяч дитячих листів, в яких вони розповідали про свої мрії і новорічні бажання. Торік УДППЗ «Укрпошта» ініціювала створення унікального соціального проекту «Казкова Резиденція Діда Мороза». Проект підтримало багато компаній та волонтерів. За кошти, виділені партнерами проекту, у 2012 році для 15 дітей-інвалідів були придбані інвалідні крісла, ходунки, ліки, проведені медичні обстеження та операції для дітей, які у своїх листах просили здоров'я і засоби для лікування та реабілітації.