Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2013 році на Харківщині стабільно виплачувалися пенсії, соціальні платежі і зарплати бюджетникам

У 2013 році на Харківщині стабільно виплачувалися пенсії, соціальні платежі і зарплати бюджетникам

«Незважаючи на всі складнощі, які виникали в 2013 році, все, що пов'язано з соціальними виплатами населенню, заробітною платою бюджетникам і пенсією, було профінансовано. Ситуація була стабільною і не відбулося нічого, що могло б зірвати виконання соціальних ініціатив Президента України в Харківській області», – повідомив сьогодні на підсумковій прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

За його словами, в області ведеться щоденний моніторинг виплати пенсій та наповнення Пенсійного фонду. Протягом року тільки 2 рази виникала затримка: виплати через «Укрпошту» проходили своєчасно, але при нарахуванні пенсій на банківські картки були затримки не більше ніж на 2 дні. Загалом протягом усього року пенсії виплачувалися своєчасно.

Михайло Добкін також додав, що платежі, які з'явилися в бюджеті завдяки виконанню соціальних ініціатив Президента України, виплачувалися без зривів. Єдиний тип виплат, де є проблеми – оплата лікарняних та декретних листів. Тут затримки складають до 9 днів – необхідно чекати, поки до казначейства надійде черговий транш.

Теги