Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завод ім. Малишева, «Турбоатом» і «Електроважмаш» збільшили обсяг виробництва

Завод ім. Малишева, «Турбоатом» і «Електроважмаш» збільшили обсяг виробництва

Про це сказав, підбиваючи проміжні підсумки роботи промисловості Харківської області за 2013 рік і планах на 2014 рік у ході Днів відкритості регіону в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України, заступник голови ХОДА Андрій Моченков в програмі обласного радіо «Ранковий ексклюзив». «За результатами роботи за 9 місяців, підприємства машинобудування показали 105 % до темпу індексу промислової продукції. Ми розраховуємо, що у 2013 році основне навантаження піде на ДП «Електроважмаш», ВАТ «Турбоатом». ДП «Завод ім.В.А.Малишева» к порівнянні з жовтнем 2013 року збільшило обсяги виробництва в десятки разів і сьогодні непогано справляються із замовленням. Налагодило виробництво основної продукції, і успішно виконують міжнародні контракти», - сказав він.

Андрій Моченков розповів про те, що зараз Завод ім. Малишева з приходом нового керівника Вадима Федосова працює успішно, виробництво налагоджено .

«Дуже цікава робота зараз йде на Харківському тракторному заводі, вони освоюють ринок Латинської Америки. Торік був виконані умови за крупним контрактом - відвантажили 500 тракторів для Куби. Куба є воротами для Нікарагуа і Венесуели, за рахунок такої роботи ми очікуємо, що виробництво тракторів в 2014 році може збільшитися майже в 2 рази в порівнянні в 2013 роком», - сказав Андрій Моченков.