Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Президент України наголошує на важливості ефективного розвитку територій та їх економічного зростання

Президент України наголошує на важливості ефективного розвитку територій та їх економічного зростання

Президент України Віктор Янукович провів зустріч із кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій. Під час зустрічі Президент окреслив своє бачення поточної ситуації в Україні та завдання щодо роботи в напрямку модернізації країни. Віктор Янукович наголосив, зокрема, на важливості ефективного розвитку територій та їх економічного зростання. «Хотів би вам побажати, щоб ви по-господарськи подивились на ті регіони, в яких ви будете працювати, - на структуру економіки цих регіонів, побачили конкурентні переваги», - сказав він. Механізмом для реалізації цього завдання, на переконання Глави держави, має стати державно-приватне партнерство, сприяння розвитку соціально відповідального бізнесу.

«Ви повинні разом працювати над покращенням умов життя людей», - підкреслив Віктор Янукович.

За його словами, йдеться, насамперед, про створення належних умов у медичних, навчальних закладах. «Соціальна сфера повинна бути під вашим пильним наглядом», - підкреслив Глава держави.

Президент також наголосив на необхідності співпраці з громадськістю, постійного щотижневого інформування населення щодо роботи місцевої влади та обов'язкового спілкування з громадянами.

Віктор Янукович підкреслив важливість організації щотижневого графіку прийому громадян і спільного пошуку шляхів вирішення проблемних ситуацій. «Це дуже важлива складова вашої роботи», - зазначив Глава держави.

Президент побажав кандидатам на посади голів районних державних адміністрацій успішної роботи і привітав їх з наступаючими новорічними святами. Глава держави побажав їм працювати так, «щоб люди завжди відчували, що влада діє і здатна діяти ефективно. Це все буде залежати тільки від вас», - підкреслив він.