Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Президент України наголошує на необхідності здійснення поточних платежів щодо всіх соціальних виплат до кінця року

Президент України наголошує на необхідності здійснення поточних платежів щодо всіх соціальних виплат до кінця року

Президент України Віктор Янукович провів нараду з Прем'єр-міністром Миколою Азаровим та Головою Верховної Ради Володимиром Рибаком щодо питань прийняття Державного бюджету на 2014 рік та виконання всіх соціальних зобов’язань у рамках бюджету 2013 року. Президент України наголосив на важливості якнайшвидшого прийняття Державного бюджету на 2014 рік. «Такого в нас ще не було, коли вже готовий бюджет, і сьогодні держава чекає фінансування, ми не маємо цього документу», - наголосив Глава держави на початку зустрічі.

На думку Президента, можна було б продовжити парламентську сесію і на цьому тижні «не відпочивати, а працювати». «Так ми завжди робили, до речі. В останній тиждень перед Новим роком ми приймали бюджет», - зазначив він.

Під час зустрічі Президент окремо підкреслив важливість виконання зобов'язань держави в межах Бюджету-2013 в соціальному контексті. Віктор Янукович звернув увагу Миколи Азарова на необхідність здійснення поточних платежів щодо всіх соціальних виплат до кінця року. «Я маю на увазі і заробітні плати, і пенсії, і все, що стосується соціального захисту. До кінця цього тижня, нам не треба залишати на 30 чи 31, щоб ми все проплатили», - сказав Президент.

Прем'єр-міністр Микола Азаров, у свою чергу, під час наради повідомив, що Уряд планує вже до 30 грудня закрити всі питання, пов'язані з виплатами з бюджету за 2013 рік.