Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Соціально нужденні діти Харківщини отримали подарунки до Дня Святого Миколая

Соціально нужденні діти Харківщини отримали подарунки до Дня Святого Миколая

Як зазначив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, в Харківській області успішно, результативно та ефективно реалізується договір соціального партнерства між облдержадміністрацією та Благодійним фондом Ріната Ахметова «Розвиток України». Він реалізується у декількох напрямках: лікування та профілактика туберкульозу, освітні програми, допомога дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування. Зокрема, до Дня Святого Миколая фонд передав соціально нужденним дітям 1737 подарунків до Дня Святого Миколая.

«688 подарунків отримали діти, які виховуються в родинах, що перебувають у складних життєвих обставинах: гігієнічні набори для 500 хлопчиків та 188 дівчаток. Крім того, 1049 солодких подарунків передані прийомним дітям та дітям-вихованцям прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу», - повідомив Ігор Шурма.

Довідка. Станом на 18 грудня 2013 року на обліку служб у справах дітей місцевих органів влади перебуває 1632 дитини, які виховуються у 859 сім'ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, із них 1516 дітей - це ті діти, батьки яких не виконують своїх обов'язків з виховання та утримання дітей.