Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Гармонізація міжнаціональних відносин дуже важлива для демократичного суспільства

Гармонізація міжнаціональних відносин дуже важлива для демократичного суспільства

Про це сьогодні в ході 9-ої науково-практичної конференції "Про проблеми гармонізації міжнаціональних відносин" розповіла заступник директора Департаменту масових комунікацій ХОДА - начальник управління внутрішньої політики Ольга Дутова. Вона підкреслила, що тема конференції сьогодні особливо актуальна, оскільки подібні питання дуже важливі для демократичного суспільства. Також вона нагадала, що на території Харківщини проживає 111 національностей і народностей. Майже третина всього населення області - представники інших національностей. Всього на території області зареєстровано близько 90 організацій національних меншин.

«Упевнена, що кращим підтвердженням дружби між народами і національностями стали заходи, присвячені Дню толерантності. Зокрема, виставка та святковий концерт, які були підготовлені за ініціативою Департаменту масових комунікацій і проведені силами національно-культурних товариств області», - сказала Ольга Дутова.

Заступник директора Департаменту масових комунікацій ХОДА - начальник управління внутрішньої політики висловила подяку всім національним об'єднанням, які ведуть активне культурне та соціальне життя, допомагають впізнавати культуру і традиції народів, виховувати толерантність у суспільстві та гармонізувати міжнаціональні відносини в Харківській області.