Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область проігнорувала майданні настрої. Михайло Добкін

Харківська область проігнорувала майданні настрої. Михайло Добкін

Харків і область проігнорували майданні настрої Києва та ряду західних регіонів нашої країни. Свій протест таким протиправним діям люди висловили своєю хорошою роботою, а ті, кому ще належить вчитися, робили це в аудиторіях університетів та інститутів. Про це перед початком сесії обласної ради заявив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

«Будь-яка заява опозиції на адресу правоохоронців з приводу провокацій на нібито існуючих у Харкові «майданах» – це все спроба привернути до себе увагу. Тому що в робочий день більше 150 людей там не збиралося. І якщо виключити штатних працівників партійних офісів різних націоналістичних партій, то з випадкових перехожих там залишиться 5-10 людей. На вихідних збиралося трохи більше людей тільки завдяки безкоштовним концертам. За розваги для людей – спасибі. За все інше – ганьба. Не ганьбіть Харків, не показуйте наше місто якимось кримінальним і не робіть з наших правоохоронців посібників диктаторських режимів», – підкреслив губернатор.

Також голова ХОДА висловив подяку бійцям спецпідрозділів, солдатам і курсантам МВС за те, що вони стримували в Києві всі спроби захоплення адміністративних будівель, терпіли образи, стримували себе і не відповідали на провокації, коли їх намагалися бити, давити технікою, і виконали свій професійний і громадянський обов'язок.

«Вітаю всіх співробітників міліції з наступаючим професійним святом. Бажаю вам добра, витримки, терпіння, щастя і благополуччя в сім'ях», – зазначив Михайло Добкін.