Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбудеться круглий стіл «Програма розвитку міжнародного співробітництва та залучення інвестицій до 2016 року»

На Харківщині відбудеться круглий стіл «Програма розвитку міжнародного співробітництва та залучення інвестицій до 2016 року»

20 грудня об 11:00 в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна відбудеться круглий стіл «Програма розвитку міжнародного співробітництва та залучення інвестицій до 2016 року», в рамках якого буде проводитися громадське обговорення стратегії залучення та використання міжнародної технічної допомоги для забезпечення соціально-економічного розвитку Харківського регіону. У ньому візьмуть участь: члени Громадської ради при Харківській обласній державній адміністрації, науковці, представники депутатського корпусу обласної, районних та міських рад, обласної та районних державних адміністрацій, а також дипломатичного корпусу, акредитованого в Харківській області.

В рамках роботи круглого столу учасникам буде презентовано проект концепції залучення та ефективного використання міжнародної технічної допомоги в Харківський регіон для вирішення основних соціально-економічних проблем.

Довідка. Обласна програма розвитку міжнародного співробітництва та залучення інвестицій до 2016 року – це нова концепція відбудови взаємовідносин Харківського регіону з іноземними та міжнародними партнерами. Розробником проекту програми є Департамент економіки і міжнародних відносин ХОДА із залученням широкого кола фахівців та представників громадськості.

Громадське обговорення програми відбуватиметься в 3 етапи (протягом грудня 2013 – січня 2014), що охоплюють всі її основні напрями, а саме: залучення та ефективне використання міжнародної технічної допомоги; зовнішньоекономічна та інвестиційна діяльність; прикордонне, міжрегіональне та міжнародне співробітництво.