Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Василь Хома вручив подарунки до Дня Святого Миколая учням санаторної школи-інтернату №9

Василь Хома вручив подарунки до Дня Святого Миколая учням санаторної школи-інтернату №9

Сьогодні заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Василь Хома на виконання завдань Президента України з захисту прав дитини відвідав Комунальний заклад «Харківська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 9» Харківської обласної ради, де взяв участь в урочистому святкуванні Дня Святого Миколая.

Від імені голови ХОДА Михайла Добкіна він привітав учнів, їхніх батьків і педагогів зі святом, та вручив дітям подарунки – солодощі. Василь Хома оглянув навчальні кабінети і бібліотеку школи та ознайомився з матеріально-технічною базою. Зі свого боку вихованці представили театралізований виступ «До Миколи не буває зими ніколи».

Довідка. Заклад засновано у 1968 році. Зараз в ньому виховується 248 учнів, у тому числі1–4-х класів - 119, 5-9-х класів - 104, 10-11-х класів - 25. Випускників 9-го класу - 24, 11-го класу - 13.

До послуг учнів та вихованців навчального закладу: бібліотека, спортивна зала, комп’ютерний клас, ігрова кімната з корекційно-розвивальним обладнанням, тренажерна зала, методичні кабінети, зали лікувальної фізкультури. На території навчального закладу розташований ігровий майданчик для дошкільнят. 

Теги