Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завдяки договору соціального партнерства з'явиться газ в чотирьох населених пунктах Харківської області

Завдяки договору соціального партнерства з'явиться газ в чотирьох населених пунктах Харківської області

Про це сьогодні на брифінгу за підсумками підписання Меморандуму про взаємодію у сфері соціальних інвестицій між компанією «Shell» і Харківською облдержадміністрацією повідомив голова ХОДА Михайло Добкін. «Через дуже складні фінансові плани НАК «Нафтогаз України» і всіх його структурних підрозділів було дуже важко реалізовувати договори, які раніше були укладені, щодо соціально-економічного розвитку нашого регіону і фінансування низки проектів з боку газодобувних компаній. Тим не менш, ця робота не зупинена. Скоро в чотирьох населених пунктах області з’явиться газ, який буде проведений силами компанії "Шебелинкагазвидобування"», – повідомив Михайло Добкін.

Також він зазначив, що за договором між Харківською областю, «Шебелинкагазвидобування» і «Укргазвидобування» передається паливо для шкільних автобусів, машин екстреної медичної допомоги та техніки підприємств, які зайняті життєзабезпеченням населених пунктів Харківської області в зимовий період.

«Життя вносить свої корективи. Я впевнений, що після вчорашнього рішення, яке ухвалили Президент України та Президент Російської Федерації з приводу знижень ціни на газ і кредитної лінії для нашої держави, економічні можливості регіонів будуть помітно збільшені, а значить, і кількість робіт з розвитку інфраструктури нашого регіону збільшиться в рази», – розповів Михайло Добкін.