Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2013 році на заводі «ФЕД» розроблено більше 30 найменувань виробів, необхідних для роботи літаків

У 2013 році на заводі «ФЕД» розроблено більше 30 найменувань виробів, необхідних для роботи літаків

Про це сьогодні в ході прес-туру на ДП "Харківський машинобудівний завод "ФЕД" розповів генеральний директор Олександр Жданов. Він зазначив, що всі зобов'язання підприємства за укладеними договорами виконуються, регулярно виплачується заробітна плата співробітникам (в середньому вона становить 4,5 тис. грн.), створюються нові робочі місця.

«Наше підприємство вже не один рік працює з такими країнами як Швейцарія, Німеччина, Чехія, Польща, Росія, Китай і багатьма іншими. Цього року ми зберегли робочі місця. Більш того, завдяки зростанню обсягу виробницства продукції регулярно створювалися нові. Ми співпрацюємо з багатьма вузами Харкова, на нашому підприємстві регулярно проходять практику студенти», - сказав Олександр Жданов.

Головний інженер - перший заступник директора Державного підприємства «Харківський машинобудівний завод «ФЕД» Валерій Фадєєв розповів, за 2013 рік підприємство розробило більше 30 найменувань виробів, необхідних для роботи літаків.

«Ми розробили вироби для українських, російських, китайських і багатьох інших літаків і приступили до їх серійного виробництва. Найближчим часом плануємо почати співпрацю зі Сполученими Штатами Америки, контракт у стадії підписання», - зазначив Валерій Фадєєв.

Теги