Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співробітників судів Харківщини привітали з професійним святом

Співробітників судів Харківщини привітали з професійним святом

Сьогодні в малій залі Харківської обласної державної адміністрації відбувся урочистий прийом до Дня працівників суду. У заході брали участь заступник голови ХОДА Олег Анпілогов, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, співробітники районних та обласних судів Харківщини.

Олег Анпілогов від імені голови облдержадміністрації та членів колегії ХОДА привітав усіх співробітників судів з професійним святом і підкреслив, що саме діяльність, пов'язана з відправленням правосуддя, відіграє значну роль в питаннях зміцнення законності та правопорядку в суспільстві і вихованні громадян у дусі поваги до закону.

«Ми віддаємо належне тому неоціненного внеску, який робить суддівський корпус Харківської області у питаннях побудови України як демократичної правової держави. Дякуємо за вашу роботу. Ми щиро вітаємо вас зі святом, бажаємо міцного здоров'я, мудрості та подальших успіхів у вашій діяльності», - сказав заступник голови ХОДА.

У ході урочистої церемонії співробітники судів були нагороджені грамотами та подяками Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради.