Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Бузок» відбувся вечір-концерт французької музики «Вerge d'amour»

У галереї «Бузок» відбувся вечір-концерт французької музики «Вerge d'amour»

«Вerge d'amour» (Берег любові) об'єднав в цей вечір поціновувачів французької музики та молодих талановитих виконавців. Твори французьких композиторів Лео Деліба, Клода Дебюссі, Жоржа Бізе, Габріеля Форе, Жозефа Косма, Джо Дассена, Шарля Азнавура прозвучали у виконанні заслуженої артистки України, солістки ХНАТОБ ім.М.Лисенка Олени Слєпцової, а також лауреатів міжнародних та національних конкурсів Джізель Муньос- Абросимової, Володимира Козлова, Дениса Кудряшова, Яни Рибкіної, Арсентія Нечаєва, Ігоря Маришкина, дипломантів міжнародних конкурсів Олександра Лічного, Івана Моїсеєва.

За словами організатора концерту, арт-директора творчого об'єднання «Яскросвіт» Ольги Мелешко вибір фанцузской музики не випадковий.

«Ми створилися рік тому. Філологи, етнографи, юристи об'єдналися, щоб створювати для людей амосферу комфортного відпочинку. І цей концерт підібраний так, щоб слухачі могли відволіктися від сірих буднів, відпочити душею, і відкрити для себе нові грані французької музики: мелодійної, легкої і барвистої, ніжної і пристрасної, піднесеної і сердечної», - сказала Ольга Мелешко.