Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В кінотеатрі «Боммер» відбудеться показ та зустріч з режисером і акторами фільму «Іван Сила»

В кінотеатрі «Боммер» відбудеться показ та зустріч з режисером і акторами фільму «Іван Сила»

У понеділок, 16 грудня, о 13:00 в кінотеатрі «Боммер» до Дня святого Миколая для дітей Харківського регіону, зокрема вихованців Богодухівського та Краснокутського дитячих будинків, в кінотеатрі «Боммер» відбудеться творча зустріч з режисером Віктором Андрієнко та акторами фільму Дмитром Халаджі, В'ячеславом Гіндіним та Ігорем Мірошниченком, а також його демонстрація на широкому екрані. Захід відбудеться в рамках реалізації іміджевого проекту «Харьковская сирень P.S.».

Фільм створено за мотивами книги Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили». Картина розповідає про українського циркового силача Івана Фірцака, який на піку своєї кар'єри, після того як в 1928 році його визнали найсильнішою людиною планети, припинив виступати за кордоном і повернувся на батьківщину. Головну роль виконав чемпіон України з пауерліфтингу, артист американського цирку Дмитро Халаджі. Фільм відтворює окремі сторінки життя молодого Івана, який гідно пройшов через серйозні випробування, змужнів і став непереможним велетнем сили і духу.

Шановні журналісти, нагадуємо, що в демонстраційному залі працюватимуть представники антипіратської коаліції. Щоб уникнути непорозумінь попереджаємо, що всі відеокамери, фотоапарати і мобільні телефони під час перегляду фільму повинні бути відключені.
 

Теги