Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі винні у протиправних діях на Майдані повинні нести відповідальність. Віктор Янукович

Всі винні у протиправних діях на Майдані повинні нести відповідальність. Віктор Янукович

Відповідь на запитання, хто винен у застосуванні сили до учасників акції на Майдані Незалежності, має дати слідство. На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з представниками студентської молоді.

«Сьогодні розбирається в цих питаннях Генеральна прокуратура. Мені давати відповідь на це питання, поки не буде слідства, поки ми не отримаємо остаточний результат, голослівно когось звинувачувати і на когось чіпляти ярлик не хотілося б. Єдине, що я можу сказати, що це неприпустимо», - сказав Президент.

За його словами, рішення мають прийматися за результатами розслідувань. «Для того, щоб ми з вами відповіли на це питання, треба ще трохи почекати. Будь-яка невинна людина не повинна постраждати, а та, що винна - повинна за це відповідати», - наголосив Віктор Янукович.

Відповідаючи на запитання студентів про вимоги опозиції щодо відставки Кабінету Міністрів, Президент нагадав про процедуру відставки Уряду. «Процедура відставки Кабінету Міністрів передбачає голосування в парламенті, а потім вже дії Президента відповідні. Голосування вже відбулось, і ви це побачили», - сказав Віктор Янукович.