Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роботу з підготовки Угоди про асоціацію було проведено з порушенням національних інтересів. Президент України

Роботу з підготовки Угоди про асоціацію було проведено з порушенням національних інтересів. Президент України

Президент України Віктор Янукович вважає, що підготовка Угоди про асоціацію з Європейським Союзом була проведена з порушенням національних інтересів України, і виконавці будуть відсторонені від подальшого процесу підготовки цієї Угоди.

«За наслідками цієї роботи, яка була виконана, я сказав би, не просто погано, а вона була зроблена з порушенням національних інтересів України, буде проведене слідство цієї роботи, і робітники, які займалися підготовкою цієї Угоди, будуть, як мінімум, відсторонені від цієї роботи, можливо, потім звільнені», - сказав Президент під час засідання Загальнонаціонального круглого столу «Об’єднаємо Україну».

За словами Віктора Януковича, це є його принциповою позицією.

Президент наголосив, що рішення про різке призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС, прийняте Урядом, викликало дуже багато емоцій українського народу, який налаштований на європейську інтеграцію і прагне реформ в Україні. «Ми не відмовлялися і не відмовляємося від європейської інтеграції. Ми йшли і будемо йти шляхом реформ, які будуть наближати нас до критеріїв Європи», - сказав Віктор Янукович.

Він зазначив, що влада прагне модернізувати країну. «Ми цю роботу почали виконувати з початку 2010 року», - підкреслив Президент.