Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2013 році в Юридичний департамент ОДА за безоплатною правовою допомогою звернулося понад 1500 громадян

У 2013 році в Юридичний департамент ОДА за безоплатною правовою допомогою звернулося понад 1500 громадян

Про це сьогодні в ході прес-конференції повідомив директор Юридичного департаменту Харківської облдержадміністрації Артур Мартін. «Безоплатна правова допомога поділяється на два види: первинна і вторинна. Первинна безоплатна правова допомога надається всіма органами влади. За 2013 рік в Юридичний департамент облдержадміністрації за безоплатною правовою допомогою звернулося понад 1500 громадян. Частина безоплатної правової допомоги була надана на особистих прийомах співробітників департаменту, які проводяться щопонеділка з 14:00 до 16:00 у громадській приймальні ОДА. Всі охочі отримати безоплатну правову допомогу в порядку живої черги можуть туди звернутися. Крім того, безоплатну правову допомогу ми надаємо у письмовому вигляді», - сказав Артур Мартін.

Також він додав, що вторинна безоплатна правова допомога в повній мірі буде надаватися з 1 січня 2014 року. У Харкові вже створено центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться за адресою: вул. Полтавський шлях, 9.

«Безоплатна правова допомога надається не тільки в місті Харкові, а й у всіх районах області. Зокрема, в кожній РДА співробітниками юридичних служб ведеться особистий прийом громадян, на яких надається правова допомога», - підкреслив директор Юридичного департаменту.

Теги