Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Курс на європейську інтеграцію для України залишається незмінним

Курс на європейську інтеграцію для України залишається незмінним

Курс на європейську інтеграцію нашої держави залишається незмінним. На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з Президентами Леонідом Кравчуком, Леонідом Кучмою та Віктором Ющенком. Глава держави нагадав, що європейський вектор розвитку країни закріплений на законодавчому рівні.

«Закон, який був прийнятий у 2010 році, він був прийнятий за моєю власною ініціативою. Я неодноразово казав, що програма Партії регіонів, починаючи з 1997 року, мала стратегічну мету - інтеграцію України у європейський простір. І ми цю програму виконуємо», - сказав Глава держави.

На його переконання, реформи є фундаментом успіху розвитку держави. Результатом реформ має бути підвищення добробуту громадян. Президент запевнив, що шлях європейської інтеграції буде продовжено, «він не зупинявся і не буде зупинятися, ми будемо йти європейським шляхом». Також Віктор Янукович подякував Леоніду Кравчуку за ініціативу цієї зустрічі.

«Я хотів би, безумовно, щоб ця дискусія була спрямована на врегулювання конфлікту, який нам всім сьогодні заважає і хвилює суспільство. І друге, щоб ми побачили стратегію розвитку держави на майбутнє», - сказав Президент.

Теги