Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться XIIІ Міжнародна науково-практична конференція «Фізична культура, спорт і здоров'я»

У Харкові відбудеться XIIІ Міжнародна науково-практична конференція «Фізична культура, спорт і здоров'я»

5-6 грудня на базі Харківської державної академії фізичної культури відбудеться XIIІ Міжнародна науково-практична конференція «Фізична культура, спорт і здоров'я». У конференції візьмуть участь відомі вчені з 5-ти країн світу. Проведення заходу спрямоване на визначення перспективи інноваційного розвитку сфери фізичної культури і спорту; розвиток в регіоні нових форм олімпійського руху, спортивної роботи з підростаючим поколінням (з урахуванням досвіду інших країн); стимулювання розвитку інтелектуальних видів спорту, а також вдосконалення науково-методичного супроводу підготовки харківських олімпійців.

Найважливішим питанням конференції буде організація масштабних спортивних подій регіонального рівня в рамках реалізації програми співробітництва між Департаментом у справах молоді та спорту ХОДА та Харківської державної академії фізичної культури, а також інноваційних форм розвитку фізкультурної роботи зі шкільною молоддю Харківської області, проведення перших Всеукраїнських інтелектуальних ігор і т.д.

Прес-конференція для представників ЗМІ відбудеться 5 грудня о 13:00. Прес-конференція та інші заходи відбудуться у приміщенні ХГАФК за адресою: м. Харків, вул. Клочківська, 99 (ауд. 321 і 228)

Додаткову інформацію про прес-конференцію можна отримати за телефоном: ( 067 ) 756-65-52, ( 067 ) 775-72-78.