Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дуже важливо відродити Крим як здравницю України

Дуже важливо відродити Крим як здравницю України

Про це сьогодні на прес-конференції розповів міністр курортів і туризму Автономної Республіки Крим Олександр Лієв. Він підкреслив, що щорічно на кримське узбережжя їдуть близько 400 тисяч жителів Харкова і області, і оскільки для більшості з них Крим - насамперед пляж, то туди їдуть тільки в літні місяці. Але Крим як здравниця функціонує цілий рік.

«Наше основне завдання - відродити Крим як здравницю. Ми спеціалізуємося на наданні санаторно-курортного лікування, і нам в цьому немає рівних. Така робота не прив'язана до сезону, адже позбутися від безпліддя, встати з інвалідного візка людина захоче в будь-якому місяці. Суть медичного туризму в тому, що якщо людині підійшов лікувальний, кліматичний чи інший фактор, вона буде повертатися для лікування знову і знову», - сказав Олександр Лієв.

Міністр курортів і туризму Автономної Республіки Крим розповів, що сьогодні в Криму працюють з низкою діагнозів, які все частіше зустрічаються не тільки в зрілому, але і в більш молодому віці. Так, в Криму сьогодні пропонуються програми профілактики інфаркту міокарда, лікування цукрового діабету, туберкульозу та інших захворювань.

Теги