Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пенсії на Харківщині виплачуються своєчасно і в повному обсязі

Пенсії на Харківщині виплачуються своєчасно і в повному обсязі

Сьогодні в ході прес-конференції заступник начальника Головного управління Пенсійного Фонду України в Харківській області Наталя Тарасенко розповіла, що надходження власних коштів до бюджету Пенсійного фонду з урахуванням частини єдиного соціального внеску за 9 місяців 2013 року склали 6817,2 млн. грн., що більше аналогічного періоду минулого року на 321,3 млн. грн., або на 4,9%.

Як підкреслила заступник начальника Головного управління Пенсійного Фонду України в Харківській області Тетяна Пипченко, в 2013 році пенсії виплачувалися своєчасно і в повному обсязі.

«Протягом цього року, як і попередніх, фінансування виплати пенсій здійснювалося своєчасно, без зриву термінів. Заборгованості в Пенсійному Фонді перед пенсіонерами немає», - сказала Тетяна Пипченко.

Заступник начальника Головного управління Пенсійного Фонду України в Харківській області також розповіла про процес реалізації пенсійної реформи. Так, були введені певні обмеження в розмірах пенсій - всі пенсії не можуть бути нижче прожиткового мінімуму, і на сьогодні це дотримується в повному обсязі. Крім того, встановлено обмеження у виплаті пенсій, тобто - встановлено максимальний розмір пенсії. Для тих пенсіонерів, кому призначена пенсія до 1 жовтня 2011 року, незалежно від виду пенсії не може виплачуватися більше 10 прожиткових мінімумів.