Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Україна повинна добитися поваги і єдиних стандартів у роботі

Україна повинна добитися поваги і єдиних стандартів у роботі

Директор компанії міжнародних перевезень ПП «Гончаров» Валерій Гончаров в ході мітингу на підтримку євроінтеграційного курсу України на площі Свободи з жалем констатував, що українські перевізники знаходяться в нерівноправних умовах у питаннях економічної і транспортної співдружності порівняно з країнами ЄС. «Ми повинні добитися поваги і єдиних стандартів у роботі. Я вважаю розумним рішення про взяття паузи у підписанні Угоди про асоціацію України та Європейського Союзу. Наш Президент і голова ХОДА Михайло Добкін докладають багато зусиль для того, щоб наша країна стала гідною, рівноправною частиною Європи. Ми розуміємо і підтримуємо політику Уряду з побудови Європи в Україні і в нашому рідному Харкові», – сказав Валерій Гончаров.

Начальник Харківського територіального управління Державіаслужби України Віктор Краснощоков, звернувшись до присутніх на мітингу, нагадав, що Харків завжди був відомий висококваліфікованими авіабудівниками.

«Професіоналізм українських, а зокрема – харківських авіаконструкторів або пілотів не поступається європейським фахівцям. Важливо, щоб в нас бачили професіоналів високого рівня, щоб ми відчували себе рівними з усіма країнами Євросоюзу», – сказав Віктор Краснощоков.

Теги