Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Важливо працювати для поліпшення економічного становища України та підвищення життєвого рівня кожного жителя

Важливо працювати для поліпшення економічного становища України та підвищення життєвого рівня кожного жителя

Сьогодні в ході мітингу на підтримку євроінтеграційного курсу України на площі Свободи позицію Президента України підтримали представники вищих навчальних закладів Харківщини. Ректор фармацевтичного університету Валентин Черних подякував харків'янам, які вийшли на площу, і зазначив, що до підвищення життєвого рівня сьогодні прагне вся країна. «Сьогодні вся країна піднялася для того, що б ми жили по-іншому, для того, щоб у нас була гідна заробітна плата, для того, щоб у нас було більше можливостей в житті. Україна – молода країна. Ми шукаємо свій життєвий шлях, вчимося, беремо все краще у кожної з країн, виховуємо молоде покоління. Наші ВНЗ готують іноземних студентів для 110 країн, наші фахівці затребувані і в усьому світі. Я пишаюся нашою країною, нашими людьми і радий тому, що сьогодні стою перед вами», – звернувся він до учасників мітингу.

Ректор Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського Володимир Кривцов зазначив, що сьогоднішній день – важлива подія в житті країни і життя міста.

«Ми підтримуємо той шлях, який запропонував наш Президент. Наш ВНЗ виступає за порядок в Україні, за порядок в економіці, в підготовці кадрів, за дружбу і співробітництво між сходом і заходом нашої країни. Важливо, щоб ми були в Євросоюзі, і могли вчитися у високорозвинених провідних держав, адже треба працювати для поліпшення економічного становища України, для підвищення життєвого рівня кожного жителя країни», – сказав Володимир Кривцов.

Теги