Харківський торговельно-економічний коледж отримав золоті медалі на Міжнародному гастрономічному фестивалі у Сараєво
З 17 по 22 листопада у столиці Боснії та Герцеговини - Сараєво відбувся Міжнародний гастрономічний фестиваль «Bosanski dukat - 2013», у якому взяла участь команда з Харкова - Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ під керівництвом директора Радченко Людмили. Високий професіоналізм та майстерність нашої команди високо оцінено міжнародним журі. Харків’яни отримали три найвищі нагороди: дві золоті і одну срібну медаль. Крім харків’ян участь у фестивалі взяли 60 представників 13 країн світу. Серед учасників фестивалю були представлені кухарі з Італії, Македонії, Хорватії, Словенії, Австрії, Румунії, Сербії та інших країн. Під час Міжнародного конкурсу було проведено багато майстер-класів за новітніми технологіями та останніми тенденціями у кулінарній майстерності.
Спонсорами фестивалю були найвідоміші світові фірми-виробники продовольчих товарів. Рівень кулінарних шедеврів оцінювало міжнародне журі, яке очолював член журі та головний консультант Всесвітньої Асоціації союзів шеф-кухарів (WACS) Iztok Legat.