Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Великобурлуцькому районі збільшена кількість дошкільних навчальних закладів

У Великобурлуцькому районі збільшена кількість дошкільних навчальних закладів

Про це під час скайп-марафону за участю керівників районних державних адміністрацій Харківської області в ході Днів відкритості регіону в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України повідомила заступник голови Великобурлуцької РДА Тамара Пащенко. «За три роки кількість дошкільних навчальних закладів збільшилась на три. Ми плануємо до кінця року у діючому Великобурлуцькому дитячому навчальному закладі «Сонечко» відкрити ще одну додаткову групу, вона розрахована на 20 дітей віком 4 роки», - повідомила Тамара Пащенко.

Також вона зазначила, що у районі працює 2 позашкільні навчальні заклади: дитячо-юнацька спортивна школа і центр дитячо-юнацької творчості.

«Взагалі у нас гуртковою роботою охоплено понад 59% дітей шкільного віку. У дитячо-юнацькій спортивній школі у нас працює 6 відділень. Найбільше дітей займається волейболом, футболом, баскетболом, настільним тенісом. У центрі дитячо-юнацької творчості також багато дітей. 10 гуртків працює в самому центрі, і в 9 загальноосвітніх навчальних закладах відкрито 14 гуртків: театральний, духовий оркестр, гуртки бісероплетіння, технічні, туристичні, краєзнавчі гуртки, художня група тощо», - розповіла Тамара Пащенко.