Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У кінотеатрі «Боммер» відбудеться презентація кіноальманаху «Українська нова хвиля»

У кінотеатрі «Боммер» відбудеться презентація кіноальманаху «Українська нова хвиля»

Про це сьогодні в ході прес-конференції в рамках Днів відкритості регіону на виконання соціальних ініціатив Президента України розповіла директор КП «Кінотеатр «Боммер» Тетяна Пурдіч. Вона зазначила, що шість короткометражних фільмів кіноальманаху «Українська нова хвиля» будуть показані в кінотеатрі в грудні. Стрічки об'єднує загальна назва «романтик». До збірки увійшли кращі нові роботи романтичної тематики українських режисерів. «Всі шість картин, представлених в жанрі короткого метра, з'являться в прокаті з 12 грудня. Глядачеві будуть представлені анімаційний мультиплікаційний фільм, комедії, драми і навіть такий складний і незвичайний жанр, як фантастична драма», – сказала директор КП «Кінотеатр «Боммер».

Також Тетяна Пурдіч розповіла, що 5 грудня в кінотеатрі стартує альманах, присвячений екстремально короткому метру, добірка «100 фільмів за 100 хвилин».

«Цей альманах торік обмежився єдиним показом в нашому кінотеатрі, але цього року наші дистриб'ютори погодилися надати нам цей альманах на тиждень. Посил цих фільмів – 100 сюжетів, 100 думок, 100 переживань, 100 історій для роздумів. У наш час темп життя прискорюється, кожна мить – на вагу золота, і кожен може змінити світ і нас самих. У цьому – ідея альманаху», – повідомила директор кінотеатру «Боммер».

Теги