Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Процедура реєстрації майна буде спрощена

Процедура реєстрації майна буде спрощена

Про це в програмі «Час влади» на ХОД ТРК розповів голова Харківської ОДА Михайло Добкін. «На сьогоднішній момент служба, спираючись на чинне законодавство, робить все, щоб спростити реєстрацію майна громадян нашого регіону і досягти головного, що було закладено в суть реформи цієї структури: спростити настільки, щоб людина могла комфортно, зручно і без додаткових фінансових навантажень оформляти те або інше майно», - повідомив Михайло Добкін.

Також він зазначив, що проблему дефіциту кадрів, які можуть працювати в реєстраційній службі, неможливо вирішити відразу.

«Я неодноразово говорив, що кадрових проблем у Харкові бути не може, немає проблем у Лозовій, у Дергачівському або Харківському районах. Але, якщо говорити про віддалені райони, то там, звичайно, існує брак вузькопрофільних фахівців. Возити їх туди на роботу з м. Харкова - ні часу не вистачить, ні коштів, а на підготовку фахівців теж потрібен певний час. Тому кадровий дефіцит ми будемо постійно відчувати, від цього нікуди не дінешся. Але навіть в таких умовах ми зобов'язані дуже ретельно підбирати кадри», - сказав Михайло Добкін.

Також він додав , що дізнатися інформацію по роботі реєстраційної служби та отримати необхідні консультації можна через соціальні мережі.