Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У дошкільному підрозділі Наталинського НВК капітально відремонтовано харчоблок

У дошкільному підрозділі Наталинського НВК капітально відремонтовано харчоблок

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін разом з головою Харківської облради Сергієм Черновим, головою Красноградської РДА Романом Квартенком та директором Департаменту освіти і науки ХОДА Романом Шаповалом оглянув відремонтоване приміщення харчоблоку Наталинського НВК, ознайомився з роботою дошкільного підрозділу навчального закладу та вивчив проблемні питання школи.

«У дитячому саду була проблема з харчоблоком. Керівництво району за позабюджетні кошти із залученням соціально відповідального бізнесу цю проблему вирішило. Новий харчоблок відповідає всім стандартам і нормам, які встановлені СЕС та іншими контролюючими органами, у тому числі – нормам безпеки. На такій кухні трудовому колективу приємно готувати смачну їжу для маленьких мешканців села Наталине», – заявив глава ХОДА.

Михайло Добкін і Сергій Чернов вручили директору НВК Олені Гавриловій сертифікат на отримання для дитячого садка музичного центру і посуду для харчоблоку.

Губернатор зазначив, що тут дійсно створені дуже гарні умови для дітей, і нагадав, що обласна влада завжди готова йти на зустріч тим, хто сам робить певні кроки у вирішенні проблемних питань.

Довідка. За вересень 2012 – жовтень 2013 року дитячий садок та школа отримали фінансові надходження для поліпшення матеріально-технічної бази. Школа отримала за рахунок спонсорських коштів: обладнання для харчоблоку – 4330 грн., жалюзі – 10 550 грн., холодильник – 5 270 грн., меблі для бібліотеки – 1500 грн., меблі для вчительської кімнати – 1200 грн. Для дитячого садка було придбано меблі для групи за рахунок 19 050 грн. з бюджету сільської ради, а також за спонсорські кошти м'який інвентар – 4300 грн., ігрові зони – 3 000 грн., холодильну камеру – 5 000 грн. та зроблено капітальний ремонт харчоблоку – 73 500 грн.