Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Зі святом, трудівники села!

Зі святом, трудівники села!

День працівників сільського господарства – це свято кожної селянської родини, незалежно від того, працює вона у сільськогосподарському підприємстві, займається фермерством чи порається на власній присадибній ділянці. Ми пишаємося рекордним за останні сто років (а може, й за всю історію землеробства) урожаєм зернових культур – понад 4 млн. тонн. Одержано найбільший серед регіонів України урожай ярої і озимої пшениці – 2 млн. тонн. Подолано всі рекорди з виробництва соняшнику. Радують врожаї овочевих культур та продукції садівництва.

З хорошими показниками підійшли до свого професійного свята і працівники тваринницької галузі. Вони постійного нарощують об’єми виробництва і реалізації продукції. За рівнем продуктивності корів наш регіон входить до трійки лідерів України.

В основі цих досягнень – ваша щоденна копітка праця, бажання максимально реалізувати аграрний потенціал області, примножити славу країни-годувальниці на світовій арені, забезпечити своїх співвітчизників смачними і корисними продуктами.

Бажаю усім вам, щоб результати праці на полях, в садах і фермах виправдовували ваші очікування. Нехай Божі благословення проллються на вас і ваших рідних.

Голова Харківської обласної
державної адміністрації Михайло Добкін

Теги