Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» відзначив більш 200 років з дня заснування

Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» відзначив більш 200 років з дня заснування

Сьогодні в Палаці студентів Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» відбувся святковий концерт, присвячений Дню Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого». Святковий захід було присвячено 209-річчю з дня заснування ВНЗ.

Свято відкрили скрипалі та духовий оркестр Національного Університету «Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого», художній керівник і диригент – Заслужений артист України підполковник Володимир Скрипчук.

Присутніх привітав зі святом доктор юридичних наук, професор, академік, президент Академії правових наук, ректор Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», Герой України Василь Тацій.

«Сьогодні 209 років нашому ВНЗ. Для нас це велике свято, адже протягом багатьох років наш навчальний заклад називають найкращим в Україні та за її межами, і ми всі пишаємося тим, що в Харкові є Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого». Завдяки нашому колективу створено чимало нових установ, які працюють у галузі права і своїми розробками впливають на розвиток України як правової, демократичної держави. І тому не випадково дуже часто Харків порівнюють з правовою столицею нашої держави. Я хочу привітати всіх зі святом, щиро побажати здоров'я, щастя, нових успіхів», – звернувся до присутніх Василь Тацій.

Теги