Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Семінар для районних друкованих ЗМІ дає можливість редакторам разом обговорити спільні проблеми

Семінар для районних друкованих ЗМІ дає можливість редакторам разом обговорити спільні проблеми

Сьогодні в м. Вовчанськ відбувся загальнообласний семінар для редакторів районних комунальних друкованих засобів масової інформації, організований Департаментом масових комунікацій ХОДА. Його провели директор Департаменту масових комунікацій Вікторія Маренич і директор Юридичного департаменту Харківської облдержадміністрації Артур Мартін і взяли участь редактори всіх районних газет і обласної газети «Слобідський край».

«Я вважаю, що ці наші семінари – це той важливий момент, коли ми дізнаємося про проблеми наших колег, можемо їх обговорити і запропонувати алгоритми вирішення. А також ми маємо змогу будувати наші подальші плани і взагалі більше дізнаватися про працю один одного. Було прийнято таке рішення, що семінар кожного разу проводиться в новому місці. Ми мандруємо територією Харківської області, і сьогодні нас гостинно вітає Вовчанщина», – зазначила Вікторія Маренич, відкриваючи кущовий семінар.

У ході семінару обговорювалися питання співпраці районних комунальних ЗМІ з органами влади, підвищення конкурентоспроможності, фінансування друкованих ЗМІ та стану передплати на 2014 рік, співпраці з "Укрпоштою", роботи Харківського клубу редакторів і підвищення якості друку видань.

Теги